miercuri, 6 august 2014

Glob Pamantesc Magnetic Plutitor - Levitron

     Globul Pamantesc se pozitioneaza in interiorul suportului in forma de semiluna, unde va pluti in aer fara sa fie atins de nimic. Aplicand globului o usoara miscare de rotatie (spre stanga sau spre dreapta), el va continua sa se roteasca în aer.
    Dispozitivul fascineaza prin faptul ca Pamantul practic leviteaza in campul magnetic generat de electromagnetul din interiorul suportului (polii opusi ai magnetilor se atrag, iar cei identici se resping). Suportul este dotat si cu un senzor magnetic (masoara permanent inaltimea la care se afla globul) precum si cu un micro-controler ce monitorizeaza procesul (mentine globul la inaltimea optima). Globul Geografic are in interiorul sau doi magneti permanenti (neodim).
    Acest Glob Magnetic Plutitor (Levitron) are rol de decor. Poate fi expus acasă, la birou, la receptia unui hotel sau intr-un loc public; oriunde va impresiona si va atrage privirile celor din jur. Se stie ca globurile geografice atribuie stil si eleganta birourilor, livingurilor, oricarui interior, inspirand deopotriva modernitate si stil clasic, iar un astfel de glob care si leviteaza confera distinctie. In plus, lumina ce provine de la ledurile din interiorul suportului creeaza o atmosfera magica.
    Levitronul este des folosit în Campanii Publicitare; inscriptionarea siglei unei companii pe suport poate atrage privirile asupra acestei sigle - Produse Promotionale Personalizate.
    Acest Gadget Hi-tech poate fi un Cadou inedit, original, minunat si uimitor. Il puteti oferi fiului dvs sau unui prieten cu ocazia unei aniversari; colegului ori sefului de la birou/serviciu; angajatilor de top pentru fidelizarea acestora; clientilor importanti sau partenerilor de afaceri (evident, cu sigla firmei dvs inscriptionata); oricarei persoane dragi, intr-un moment anume sau spontan.
     Personalizeaza-ti biroul cu un device de ultima generatie!
glob geografic magnetic flotant


Cumpara acum de aici un Glob magnetic plutitor de la eMAG!



Vizioneaza pe Youtube cum functioneaza Globul geografic care leviteaza:



Tags: Glob pamantesc magnetic plutitor, glob pamantesc care leviteaza, pret, glob geografic levitron, cadou inedit impresionant, cadou original online, cadou impresionant online inedit original, levitatie, magneti, gadget, hi-tech, glob, magnetic, glob pamantesc, cadou inedit, sarbatori, cadou online, cadou original, glob geografic, levitron, cadou, cadou impresionant, electromagnet, device, leviteaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu